ASSORTIMENT KOS

Kos goud

 

De immens populaire Kos serie is een toonbeeld van vakmanschap en straalt elegantie, robuustheid en rust tegelijk uit. Alle Kos vazen en bloempotten worden op traditionele wijze met de hand gemaakt uit de allerbeste terracotta klei. De Portugese pottenbakkers besteden heel veel zorg, tijd en aandacht aan een hoogwaardige afwerking van ieder product. De gouden afwerking geeft de Kos serie een eigentijdse en tegelijk tijdloze uitstraling. Deze komt extra goed uit de verf door de subtiele kleurschakering. Deze serie laat jouw plant en ruimte stralen. Kos bestaat uit verschillende maten potten en vazen. 

 

Van klein en subtiel tot enorme joekels van potten en vazen! Deze serie zal een absolute blikvanger in uw woning of bedrijf zijn!

 

Let op: alle producten zijn handgemaakt. Hierdoor kan de vorm, kleur of maat bij ieder product iets van elkaar afwijken. Authenticiteit. Daarnaast is ieder product gemaakt van natuurlijk materiaal: terracotta klei, dat van zichzelf poreus is. Daardoor is 100% waterdichtheid niet te garanderen. Ons advies is om een potschotel, binnenzak of binnenpot te gebruiken om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan. LLooks Living besteedt de grootste aandacht aan het verpakken van de zending, zodat deze pot ongeschonden bij u aankomt. De grote maten vazen en potten worden persoonlijk bezorgd.


KOS POT GOUD

 

 

Kies uw maat:

KOS POT GOUD

€ 11,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen na ontvangst van uw betaling

KOS VAAS GOUD D23 X H35 cm

KOS VAAS GOUD

KOS VAAS GOUD

€ 34,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen na ontvangst van uw betaling

KOS SCHAAL GOUD

KOS SCHAAL GOUD

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen na ontvangst van uw betaling