BESTELLEN, BETALEN & VERZENDEN


BESTELLEN

Bestellen bij LLooks Living werkt heel gemakkelijk. Zodra je een artikel op de webshop hebt gevonden dat je wilt bestellen, kun je dit artikel je winkelmandje plaatsen. Als je klaar bent met uitzoeken, ga je verder met het invullen van je persoonlijke gegevens. Tijdens het afronden van je bestelling kun je eventueel ook een kortingscode inleveren. Tot slot kies je een betaalmogelijkheid en door de algemene voorwaarden te accepteren is je bestelling een feit.

 

Wij sturen je altijd per mail een bevestiging van je bestelling. Hier zit dan ook meteen de factuur bij zodat je alles altijd kunt controleren.

BETALEN

Er zijn verschillende mogelijkheden bij LLooks Living om te betalen. We maken het graag zo gemakkelijk mogelijk. Je kunt EENVOUDIG betalen door middel van:

  • Ideal
  • Bancontact
  • SOFORT

VERZENDEN

Voor alle bestellingen in Nederland onder € 49 geldt in een vast verzendtarief van € 6,95. Bij bestellingen van meer dan € 49 betaal je geen verzendkosten. Wij verzenden al onze producten binnen Nederland met PostNL met een Track & Trade code. Na bestelling en betaling ontvang je een mailtje met deze code. Je kunt met de code precies volgen waar je zending is en wanneer deze bij je wordt aangeboden.

 

Voor bestellingen vanuit België onder € 100 geldt een vast verzendtarief van € 9,95.