· 

Bestsellers Januari 2021

De eerste maand LLooks Living is een echte achtbaan geweest. Van het opzetten van het bedrijf, tot het bepalen en inkopen van het assortiment, het aangaan van financiële risico's en verplichtingen in een best bijzondere tijd. Het kwam allemaal om de hoek kijken. Maar we hebben het gewoon gedaan! Hoe gaaf is dat!

 

Hieronder lichten we twee artikelen uit, die in de maand januari de bestsellers waren bij LLooks Living. En eerlijk is eerlijk; een van de producten hadden wij niet zien aankomen. Wil je weten welke?

 

Laten we beginnen met het benoemen van de top 2!

 Dit zijn ze! De twee meest verkochte artikelen in januari 2021 van LLooks Living. Geweldig he!

 

We bekennen direct; toen wij begonnen met het samenstellen van ons startassortiment, liepen we al snel tegen het mokkensetje aan. Dit was typisch zo'n moment dat we tegelijk opsprongen en zeiden: "Deze MOETEN we hebben!" En dat klopte! De mokkenset wordt echt heel goed ontvangen. En begrijpelijk, want hoe leuk is het, dat je de koffie voor je gasten of klanten net even anders en leuker aangekleed kunt presenteren. Vul een of twee mokken met heerlijk geurende koffie, vul een mok met suikersticks en/of koffiemelkcups of -sticks en gebruik de vierde mok om te vullen met een fijne zoete lekkernij zoals fel gekleurde M&M's of een heerlijke muffin. Je gasten zullen opkijken! 

 

De tweede bestseller hadden we wel op gehoopt, maar niet verwacht! De tweede bestseller is namenlijk deze geweldige industriële wandklok. Toen we begonnen met het uitzoeken van de lijn klokken, was dit degene waarvan we allebei tegelijk riepen: "Deze gaat hoe dan ook bij ons zelf aan de muur!" 

En daar zijn jullie het heel erg mee eens! Direct na de eerste post van deze klok werden we overladen met vragen om extra informatie, over de grootte, of de tandwielen ook bewegen en nog veel meer. In het kort: Het is een geweldige blikvanger in je huis. Met een doorsnede van maar liefst 72 cm is dit met recht een parel in je woonkamer. De Romeinse cijfers in combinatie met de bewegende tandwielen en de donkergrijze kleur geven de klok een uniek industrieel en toch klassiek karakter. De glazen afdekking maakt de klok helemaal compleet. Wij worden er blij van!

 

Je shopt deze bestsellers natuurlijk gewoon bij LLooks Living! 

 

Tot volgende maand!

 

Liefs, Linda en Erik 

Reactie schrijven

Commentaren: 0